برند مباشی در سال 2012 توسط شرکت Edgecore FZCO در ژاپن ثبت و دفتر اصلی شرکت در دبی مستقر گردید. این شرکت دارای 40 سال تجربه در زمینه لوازم خانگی و تجارت الکترونیک است و بیش از 350 نوع محصول را در بازارهای جهانی عرضه کرده است. هدف اصلی شرکت تولید محصول مطابق با بالاترین استاندارهای کیفیت و اطمینان از رضایت مشتریان بعد از استفاده از محصول است Mebashi همچنان یکی از سریعترین برندهای در حال رشد در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا است، که در بیش از 25 کشور توزیع شده است.
- نوع اسپرسو ساز خانگی – نیمه صنعتی (سوپرمارکت ها – کافی شاپ ها کوچک )
- جنس بدنه استیل زد زنگ
- ابعاد 350x400x200 میلی متر
- پهنا 200 میلی متر
- عمق 400 میلی متر
- ارتفاع 350 میلی متر
- وزن 3 کیلوگرم
- سیستم کاپوچینو ساز دارد
- حالت آماده به کار دارد
- فیلتر آب دارد
- نشان گر سطح آب دارد
- تنظیم میزان غلظت قهوه بله
- قابلیت تولید کف شیر دارد
- توان 1350 وات
- قابلیت استفاده از پودر قهوه
- فشار بخار 20 بار
- نازل بخار دارد
- ظرفیت مخزن 1.1 لیتر
- سینی چکه گیر دارد
- نوشیدنیهای قابل تهیه اسپرسو , کافه لاته , موکا , کاپوچینو
- سیستم گرم کردن فنجان دارد
- سیستم خاموشی خودکار دارد
- – دسته هد گروپ
- – فیلتر تک اسکوپ و دو اسکوپ
- – تمپر
- – دفترچه راهنما
- – پیچ تنظیم میزان بخار خروجی
- – دارای نمایشگر حالت آماده به کار قهوه ، بخار و میزان دمای آب
- – بویلر قوی و ریخته گری شده از جنس آلومینیوم
- – فیلترها از جنس استیل ضد زنگ
- – سینی چکه گیر با قابلیت جدا شدن جهت شستشوی آسان
- – سیستم محافظت و کنترل از فشار بالا و حرارت بیش از حد
- – دستگاه نیمه صنعتی با فشار بخار قوی
- – غلظت زیاد قهوه خروجی
- – صدا و لرزش پائین دستگاه
راهنمای استفاده از دستگاه اسپرسوساز مباشی مدل ME-ECM2016
تهیه اسپرسو
1 درون مخزن دستگاه آب تصفیه شده یا آب معدنی خنک بریزید .
2 دو شاخه را به برق بزنید .
3 دکمه power را بفشارید تا چراغ قرمز روشن شود .
نکته : بعد از 20 ثانیه گردونه بخار را بچرخانید تا دستگاه هواگیری شوید و مجددا گردونه را به حالت اول برگردانید
4 پرتافیلتر را پر از قهوه و به خوبی تمپ کنید و در قسمت هدگروپ قرار دهید دکمه اسپرسو را بفشارید تا آب از قهوه موجود در پرتافیلتر عبور و اسپرسو تولید کند و به فنجان شما بریزد.
تجربه خرید و استفاده یک مشتری و کارایی و عملکرد دستگاه :
با توجه به اینکه برای خیلی از دوستان سوال پیش اومده بود و یا در راه اندازی دستگاه مشکل داشتند، نکات کاربردی که از دفترچه بدست آوردم به همراه تجربیات خودم رو که ممکنه براتون مفید باشه خدمتتون ارائه میکنم
مِباشی 2016 یکی از مدلهای خوب این تولید کننده هست. فشار خروجی این دستگاه حداکثر 20 Bar هست و توجه داشته باشید که لزوما در اسپرسو گیری به این فشار نمیرسیم و عمدتا فشار بخار دستگاه هستش. برای یک دستگاه خانگی اسپرسو گیری با فشار تا 10 Bar بسیار مطلوب خواهد بود.
برای راه اندازی دستگاه به این نکات توجه کنید:
از آب تصفیه شده استفاده کنید و مخزن ظرفیت 1.1 لیتری رو تا زیر علامت MAX پر کنید. یکی از فیلترهایی رو که میخوایید استفاده کنید در پرتا فیلتر قرار بدید و بدون پودر قهوه روی دستگاه ببندید گردونه بخار که سمت چپ دستگاه قرار داره باید روی وضعیت “O” باشه دستگاه رو روشن کنید و خواهید دید که چراغ کلیدهای دستگاه شروع به چشمک زدن میکنن، صبر کنید تا چراغها ثابت بشن – یک لیوان خالی زیر پرتا فیلتر قرار بدید و دکمه یک فنجان رو فشار بدید. اگه مشکلی نباشه آب جوش از سوراخهای پرتافیلتر شروع به خروج کرده و مسیرهای مربوطه هم شسته میشن و دستگاه آماده کار میشه
ممکنه برای اولین بار هیچ آبی خارج نشه که احتمالش کم هم نیست. نگران نباشید دستگاه سالمه و فقط باید هواگیری بشه و مسیرهای ارتباطی داخل دستگاه با آب پر بشه. برای این کار وقتی دستگاه روشن بود و چراغها ثابت شد، گردونه بخار رو روی وضعیت “I” قرار بدید اگه بعد از مدتی از نازل بخار آب خارج شد یعنی دستگاه هواگیری شده. اگر باز هم خروجی نداشتید، چند بار مخزن آب دستگاه رو بالا بیارید و دوباره جا بزنید، خواهید دید که حبابهای هوا از محل شیر مخزن آب خارج میشن که همون هوای درون مسیرهای ارتباطی دستگاه هستش. با چند بار انجام دادن کارهای بالا دستگاه حتما هواگیری شده و آماده کار میشه.
این همون چیزیه که بعضی از دوستان بعنوان قلق بهش اشاره می کنند.
برای گرفتن اسپرسو کارهای زیر رو انجام بدید:
از پودر قهوه که با آسیاب شماره 1 پودر شده استفاده کنید. بهترین کیفیت اسپرسو از پودر قهوه ای که همزمان پیش از فرآیند اسپرسو گیری از دانه قهوه آسیاب شده بدست میاد دستگاه رو روشن کنید و صبر کنید تا چراغها ثابت بشن گردونه بخار که سمت چپ دستگاه قرار داره باید روی وضعیت “O” باشه برای نتیجه بهتر ابتدا مسیرهای ارتباطی رو پیش گرم میکنیم. بدون بستن پرتا فیلتر یک لیوان خالی زیر گروپ هد دستگاه (همون جایی که پرتافیلتر بسته میشه) قرار بدید و یک لحظه دکمه یک فنجان رو بزنید.
متوجه خواهید شد که دستگاه ابتدا یه خروج لحظه ای و بعد از مکث خروج اصلی رو خواهد داشت. برای این مرحله خروج لحظه ای کفایت میکنه و مسیرهای ارتباطی گرم میشن. تو این مرحله حتی میتونید پرتا فیلتر رو بدون پودر قهوه هم ببندید که اونم گرم بشه.
بعد از مرحله پیش گرم یکی از فیلترهایی رو که میخوایید استفاده کنید در پرتا فیلتر قرار بدید و پودر قهوه رو درون فیلتر اون بریزید و با تَمپر پودر رو تَمپ کنید و اطراف پرتافیلتر رو تمییز کنید که پودر قهوه روش نمونه و بعد روی دستگاه ببندید
فنجان یا فنجانهایی که پیش گرم کردید رو زیر خروجی های پرتا فیلتر قرار بدید و بسته به اینکه یک یا دو فنجان رو انتخاب کرده باشید دکمه مورد نظر رو فشار بدید. عصاره قهوه همراه با کریمای مطلوب شروع به تولید خواهد شد. نوش جان
تمیز کردن دستگاه بعد از اسپرسو گیری پرتا فیلتر رو از دستگاه جدا کنید و پودر قهوه استفاده شده رو دور ریخته و فیلتر و پرتا فیلتر رو بشورید
نکته مهم مربوط به گروپ هد دستگاه هست که ممکنه مقداری پودر قهوه استفاده شده به اون چسبیده باشه می توانید با یک برس نرم یا دستمال حوله ای گروپ هد و واشر اون رو تمییز کنید
برای نتیجه بهتر بدون بستن پرتا فیلتر یک تک شات در یک لیوان خروجی بزنید تا آب جوش، شاور گروپ هد رو تمیز کنه
تنظیم حافظه زمانی دستگاه : استاندارد یک شات اسپرسو 30 میلی لیتر هست که چون دستگاه شما حافظه داره در هر تک شات بعد از خروج 30 میلی لیتر و دابل شات 60 میلی لیتر، بصورت اتوماتیک متوقف خواهد شد. پیشنهاد میکنم بذارید روی همین تنظیم بمونه با اینکه میتونید زمان رو حداکثر تا 60 ثانیه افزایش بدید که اصلا خروجی مطلوبی نخواهید داشت.
برای تغییر زمان تک شات یا دابل شات، هر کدوم که مد نظرتون باشه هنگام اسپرسو گیری دکمه مورد نظر رو فشار داده و نگه دارید. هر زمانی که دکمه رو رها کردید یک صدای بیپ از دستگاه شنیده شده و این زمان در حافظه دستگاه ذخیره میشه. سری بعد که دکمه مربوطه رو فشار بدید همین زمان برای اسپرسو گیری طی خواهد شد. که البته باید کمتر از 60 ثانیه باشه.
برای ریست کردن دستگاه و برگرداندن تنظیمات کارخانه ای، کلید های بخار و تک شات رو همزمان فشار داده و 3 ثانیه نگه دارید. دستگاه صدای بیپ خواهد داد و زمانهای دستگاه به تنظیمات کارخانه ای باز خواهند گشت
استفاده از سیستم بخار دستگاه : دستگاه رو روشن کنید و صبر کنید تا چراغها ثابت بشن نازل بخار رو یک سانتیمتر درون شیر داخل لیوان حاوی شیر سرد که تا یک سوم پر شده فرو ببرید و دکمه بخار رو فشار داده و گردونه بخار رو در وضعیت “I” قرار بدید
بعد از مدتی بخار داغ شروع به خارج شدن کرده و فوم (کف) شیر تولید میشه که میتونید برای کاپوچینو یا لاته استفاده کنید بعد از اتمام کار دکمه بخار رو خاموش کنید و گردونه بخار رو در وضعیت “O” قرار بدید.
خنک سازی دستگاه: نکته بسیار مهم که برای بعضی دوستان مشکل ساز شده بود. بعد از عملکرد سیستم بخار ممکنه متوجه بشید که چراغهای دستگاه شروع به چشمک زدن کرده و متوقف نمیشن و گرفتن اسپرسو امکانپذیر نیست. این بدلیل دمای بالای دستگاه هست. برای خنک سازی دستگاه به صورت زیر عمل کنید:
گردونه بخار رو در وضعیت “I” قرار بدید و اجازه بدید که بخار داغ بویلر خارج شده و آب سرد وارد اون بشه بعد از مدتی چراغهای چشمک زن ثابت شده و دستگاه آماده کار میشه گردونه بخار رو در وضعیت “O” قرار بدید
نقد و بررسی وجود ندارد.